Results 1 to 3 of 3

Thread: Ubunutu 8.04x64 6.10 -> 7.01 Multiserver

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Russia, Novosibirsk
    Posts
    31
    Rep Power
    6

    Default Ubunutu 8.04x64 6.10 -> 7.01 Multiserver with problem

    After upgrade i have some problem:

    1. User web interface is working with only http. https not working

    When i run zmproxyconfgen
    /opt/zimbra/conf/nginx/includes/nginx.conf.web
    ....
    include /opt/zimbra/conf/nginx/includes/nginx.conf.web.http;
    include /opt/zimbra/conf/nginx/includes/nginx.conf.web.http.default;
    include /opt/zimbra/conf/nginx/includes/nginx.conf.web.https;
    include /opt/zimbra/conf/nginx/includes/nginx.conf.web.https.default;
    ....

    When i run zmproxyctlrestart
    /opt/zimbra/conf/nginx/includes/nginx.conf.web
    ....
    include /opt/zimbra/conf/nginx/includes/nginx.conf.web.http;
    include /opt/zimbra/conf/nginx/includes/nginx.conf.web.http.default;
    #include /opt/zimbra/conf/nginx/includes/nginx.conf.web.https;
    #include /opt/zimbra/conf/nginx/includes/nginx.conf.web.https.default;

    ....
    WTF ?


    2. Aftrer upgrade replication between ldap wasn't work. I copied ca.key and ca.pem from ldap-master to slave, then
    "zimbra@host:$ ln -f -s ca.pem /opt/zimbra/conf/ca/`openssl x509 -hash -noout -in /opt/zimbra/conf/ca/ca.pem`.0"

    3. Cmnd_Alias with word "zimbra" deleted in sudoers file
    Last edited by Fox_sibirsky; 04-06-2011 at 07:36 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •