Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Smooth install of Zimbra in Ubuntu 6.10 (Edgy Eft)

  1. #11
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Exclamation Thanks

    Thanks dijichi2.

    That fixed one problem. I don't know how you discovered that fix. I'd never have gotten it on my own.

    My problem now is that Zimbra is installed and the Administrator page wont load. I have tried:

    https://cncv01.conclave.org:7071/zimbraAdmin
    https://192.168.2.30:7071/zimbraAdmin
    https://127.0.0.1:7071/zimbraAdmin

    and all I get is unable to connect. If I simply http:\\cncv01.conclave.org I get the standard default apache page (Index of /). Apache was loaded pre-Zimbra, but was not configured as I thought Zimbra would take care of that.

    Thanks again to anyone that has the time to help.

    Update: If I kill Apache, the admin page comes up. If I uninstall Apache, It quits working. I will try to reinstall Zimbra, but if anyone knows a better way, please let me know.
    Last edited by dzenhax; 04-29-2007 at 07:55 PM. Reason: New Info

  2. #12
    dijichi2 is offline OpenSource Builder & Moderator
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,176
    Rep Power
    12

    Default

    teehee, you've hit one of the common misunderstandings with zimbra zimbra contains all it's own software - it doesn't use any of the system stuff really. this is particularly true with stuff like system apache and postfix, disable *everything* before you install/run zimbra, then if you really want to bring them back up carefully afterwards.

Similar Threads

  1. Replies: 26
    Last Post: 04-19-2011, 09:24 AM
  2. QUE Failure
    By tbullock in forum Administrators
    Replies: 31
    Last Post: 07-30-2008, 12:17 PM
  3. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 10:12 AM
  4. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 10:38 AM
  5. svn version still won't start
    By kinaole in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2006, 06:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •