Results 1 to 3 of 3

Thread: response code: 400

  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Default response code: 400

    Blackberry 8700c.
    Software installs and runs w/o any errors.
    But I get:
    'A network error has occurred, probably due to poor reception. HTTP response code: 400 ' while trying to sign in.

    Receptions is good, host name has http or https prefix. Host name is reachable from device (plain HTML client works via HTML browser just fine)

    Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    hmmm, Anything in the debug log or in your server logs?

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Default

    all we have found is:

    These are from the mailbox.log file

    2007-12-19 09:35:24,482 INFO [ImapSSLServer-89357] [] ProtocolHandler - Exception occurred while handling connection
    javax.net.ssl.SSLException: Unrecognized SSL message, plaintext connection?
    at com.sun.net.ssl.internal.ssl.InputRecord.handleUnk nownRecord(InputRecord.java:523)
    at com.sun.net.ssl.internal.ssl.InputRecord.read(Inpu tRecord.java:355)
    at com.sun.net.ssl.internal.ssl.SSLSocketImpl.readRec ord(SSLSocketImpl.java:789)
    at com.sun.net.ssl.internal.ssl.SSLSocketImpl.perform InitialHandshake(SSLSocketImpl.java:1096)
    at com.sun.net.ssl.internal.ssl.SSLSocketImpl.writeRe cord(SSLSocketImpl.java:623)
    at com.sun.net.ssl.internal.ssl.AppOutputStream.write (AppOutputStream.java:59)
    at java.io.BufferedOutputStream.flushBuffer(BufferedO utputStream.java:65)
    at java.io.BufferedOutputStream.flush(BufferedOutputS tream.java:123)
    at com.zimbra.cs.imap.ImapHandler.sendLine(ImapHandle r.java:2097)
    at com.zimbra.cs.imap.ImapHandler.sendResponse(ImapHa ndler.java:2087)
    at com.zimbra.cs.imap.ImapHandler.sendUntagged(ImapHa ndler.java:2077)
    at com.zimbra.cs.imap.ImapHandler.setupConnection(Ima pHandler.java:183)
    at com.zimbra.cs.tcpserver.ProtocolHandler.run(Protoc olHandler.java:186)
    at EDU.oswego.cs.dl.util.concurrent.PooledExecutor$Wo rker.run(Unknown Source)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)

    We don't see any 400 errors in anything we've looked at so far. What logs we have to examine in particular? Are there any log in on device itself (created by J2ME your client)?

Similar Threads

  1. Postfix problem
    By jimbo in forum Administrators
    Replies: 46
    Last Post: 07-23-2007, 05:24 AM
  2. 4.53: tomcat is not running
    By michaeln in forum Administrators
    Replies: 41
    Last Post: 06-13-2007, 06:42 PM
  3. 3.0 to 4.5.3 Upgrade failed (mysql error)
    By dealt in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 03-19-2007, 10:30 PM
  4. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 10:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •