Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Thread: http://demo2.zimbra.com/zimbrame/list Timing Out

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1
    Rep Power
    7

    Default http://demo2.zimbra.com/zimbrame/list Timing Out

    Hi,

    The link to the J2ME client is timing out on me. Is there an issue with it?

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    17
    Rep Power
    7

    Default

    same here. Customers complaining as they cannot get the J2ME client . Any updates?

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    Italy
    Posts
    31
    Rep Power
    9

    Default Link not working

    I confirm that the link is not working at the moment! Any updates?

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Thanks - we'll get it fixed.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1
    Rep Power
    8

    Default Time out

    Still a time out, is there an alternative download location?

  6. #6
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    39
    Rep Power
    7

    Default still down

    Tried from four different networks

  7. #7
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    The cause if the issue is know (oversight on our part from a datacenter switch). I'll be throw up in a new location (I'll see about a redirect in case you should have given out links) next week.

    In the meantime just a reminder that you can build from source Building ZimbraME - Zimbra :: Wiki

    This is being tracked by internal Bug 30977 - ZME download unavailable
    Last edited by mmorse; 08-22-2008 at 02:04 PM. Reason: bug

  8. #8
    Join Date
    May 2008
    Posts
    432
    Rep Power
    7

    Default

    The link is still down.

    Do you have an alternate link?

  9. #9
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Hi Guys,
    This is 100% my fault. When moving the hosted demo, I failed to move j2me downloads. I've reinstated them here:
    http://www.testzimbra.com/zimbrame/list

    And DNS will be updated soon to fix the old links. My apologies!!

  10. #10
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    23
    Rep Power
    9

    Exclamation

    Quote Originally Posted by jholder View Post
    Hi Guys,
    This is 100% my fault. When moving the hosted demo, I failed to move j2me downloads. I've reinstated them here:
    http://www.testzimbra.com/zimbrame/list

    And DNS will be updated soon to fix the old links. My apologies!!
    Nice now we have the jad files but still no jar

    For example in the generic version jad the address http://demo2.zimbra.com/zimbrame/jar..._US-0.9.33.jar is still mentioned, and moreover http://www.testzimbra.com/zimbrame/j..._US-0.9.33.jar isn't valid

Similar Threads

  1. [SOLVED] http://demo2.zimbra.com/zimbrame/list = 404
    By BrianA in forum ZimbraME (J2ME Client)
    Replies: 9
    Last Post: 08-18-2009, 11:31 AM
  2. zmclamdctl is not running after upgrade
    By Darren in forum Installation
    Replies: 24
    Last Post: 10-10-2008, 09:10 AM
  3. zimbrastats.csv file timing
    By kirme3 in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 01-25-2007, 09:49 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •