Results 1 to 5 of 5

Thread: J2ME Fails to install. www.zimbratest.com 404

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default J2ME Fails to install. www.zimbratest.com 404

    This url works.
    http://www.testzimbra.com/zimbrame/list

    In here are text files which are used by your j2me device to locate device specific builds.

    For example, http://www.testzimbra.com/zimbrame/g...en_US&v=0.9.34 contains references to

    RIM-COD-URL-4: http://www.testzimbra.com/zimbrame/j...S-0.9.34-4.cod
    RIM-COD-URL-3: http://www.testzimbra.com/zimbrame/j...S-0.9.34-3.cod
    RIM-COD-URL-2: http://www.testzimbra.com/zimbrame/j...S-0.9.34-2.cod
    RIM-COD-URL-1: http://www.testzimbra.com/zimbrame/j...S-0.9.34-1.cod

    Unfortunatly, NONE of these files are available on the servers.

    Can you possibly correct this error.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    18
    Rep Power
    6

    Default

    wow, this post has been here for a month! Still no fix!

  3. #3
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default

    Still no fix on this?

  4. #4
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    6

    Default

    Could someone from Zimbra clarify this issue? It is very disappointing since this has been an issue for a long time now.

  5. #5
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Please try grabbing the jars now.

Similar Threads

  1. Installation fails during install of Zimbra-mta RPM
    By ddenton in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 11-16-2007, 02:35 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 10-22-2007, 01:42 PM
  3. fresh install (both OS and Zimbra) but zimbra-spell fails
    By xtremetoonz in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 09-09-2007, 12:34 AM
  4. two servers, DNS issues, install fails at LDAP
    By marqpdx in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 08-02-2006, 06:15 PM
  5. zimbra-store fails to install on fc4-x86_64
    By milprog in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-11-2006, 03:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •