Results 1 to 4 of 4

Thread: Upload Status 413 Error

  1. #1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    72
    Rep Power
    8

    Default Upload Status 413 Error

    I'm trying to install a Zimlet and get the following error:

    Upload Status 413 Error: failed to upload the Zimlet file at this moment. What am I doing wrong? I also seem to be getting a symilar upload status error when I try to migrate a .pst file.

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Welcome to the forums,

    From the admin console I assume-what zimlet? (those provided with the package?)
    try this-go to a terminal
    su zimbra
    cd /opt/zimbra/zimlets-extra
    zmzimletctl deploy com_zimbra_whatever.zip

    to list installed:
    zmzimletctl listZimlets (yes capital Z)

  3. #3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    72
    Rep Power
    8

    Default

    [] INFO: Deploying on mail.friestedt.com
    Error: system failure: Unable to deploy Zimlet com_zimbra_wikipedia.zip on mail.friestedt.com

    this is the error message when I do that.

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Was this solved after your other issue was fixed?

    If not, let's go back to the admin web console-at least your getting an error # then.
    https://mail.friestedt.com:7071/zimbraAdmin/?debug=1&gzip=false&mode=mjsf
    A debug window should open up-then do the action again and paste us the output here.
    (If more output is needed - increase the debug level to 2 and eventually 3)
    Last edited by mmorse; 08-11-2007 at 02:02 PM. Reason: debug levels

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 01:42 AM
  2. mysql.server is not running
    By Oswald-Kolle in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 05-01-2007, 09:28 AM
  3. 3.0 to 4.5.3 Upgrade failed (mysql error)
    By dealt in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 03-19-2007, 11:30 PM
  4. Trouble sending mail from Outlook
    By czaveri in forum Users
    Replies: 15
    Last Post: 07-24-2006, 12:01 PM
  5. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •