Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25

Thread: yahoo api loading during login

  1. #11
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Peterborough, UK
    Posts
    140
    Rep Power
    9

    Default Only US or anywhere else supported?

    Are the zimlets configured for US only? I'm looking at rolling Zimbra to several companies - based in Canada and UK primarily.

  2. #12
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default intl maps

    Seems to work for me - alberta ontario canada and 123 main st london england both returned maps.

  3. #13
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    austin, tx
    Posts
    13
    Rep Power
    10

    Default

    hhhmm... I'll look into it a little more, but I can't seem to get it to work...

  4. #14
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Peterborough, UK
    Posts
    140
    Rep Power
    9

    Default

    Unfortunately marcmarc, I'm with loki. I can't get it to work for either UK or Canadian addresses

    Is there any config change to the ximlet that I would need to do? Are there any plans to use Google Maps?

  5. #15
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default intl addresses

    I didn't run the test with an email - I just put addresses into the pop-up on the map zimlet - so it's possible that the regex parser isn't handling them well...

    For intl addresses, do you get no mouseover, or just a blank map?

  6. #16
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Peterborough, UK
    Posts
    140
    Rep Power
    9

    Default

    I've tried both by e-mail and by the pop up map, with no luck. The e-mail just doesn't highlight the address, even when the address is all on one line and is at the start of the line; as far as the pop up map goes I sometimes get a blank map or I get some obscure place in the US that remotely matches part of the address.

  7. #17
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default bug 5342

    I've filed this, we'll see what we can do.

  8. #18
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by FunkyPenguin
    Are the zimlets configured for US only? I'm looking at rolling Zimbra to several companies - based in Canada and UK primarily.
    They will have the ability to be customized and localized. The current sample Zimlets are for the most part US only.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  9. #19
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by FunkyPenguin
    Is there any config change to the ximlet that I would need to do? Are there any plans to use Google Maps?
    We started with Google maps. Their API requires a per host/domain license key. This is a pain and makes it impossible to work out-of-the-box. So we moved to Yahoo's new api which is much simpler to use from a tech point of view.

    The Google code is still there and we'll get it released as an option/example. Folks will just need to get their own license key before they deploy it.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  10. #20
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    One more thing to try is use Conversation View. There is a bug where in certian race conditions Message View won't get the Yahoo Maps Zimlet loaded.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Similar Threads

  1. 2nd server redirects to the master on login
    By gilran in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 01-14-2013, 07:23 PM
  2. Custom login screen for Zimbra
    By fredano in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 06-23-2011, 05:13 AM
  3. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  4. problem while building perl
    By ravinder in forum Developers
    Replies: 7
    Last Post: 05-29-2006, 09:38 AM
  5. IMAP Login Problem
    By deckard in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 02-09-2006, 06:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •