Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: yahoo api loading during login

  1. #21
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Peterborough, UK
    Posts
    140
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by KevinH
    One more thing to try is use Conversation View. There is a bug where in certian race conditions Message View won't get the Yahoo Maps Zimlet loaded.
    Thanks for that tip KevinH, all zimlets work fine when in conversation view. They're a bit tempremental in message view, it's not like it's the same offenders either - in one mail urls wont show, in another it will kind of thing.

  2. #22
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    81
    Rep Power
    9

    Default

    Is the zimlet command available in the open source version? I don't seem to have it on my machine running 3.0.0_M2_746.FC4.

  3. #23
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Peterborough, UK
    Posts
    140
    Rep Power
    10

    Default

    ringnebula,

    It might not be available in M2, you may need to upgrade to M3. I upgraded to M3_436 and that's when the zimlet options appeared.

  4. #24
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Correct. M3 is where the tools and controls appear.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  5. #25
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    81
    Rep Power
    9

    Default

    Thanks, I'll give that a try

Similar Threads

  1. 2nd server redirects to the master on login
    By gilran in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 01-14-2013, 08:23 PM
  2. Custom login screen for Zimbra
    By fredano in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 06-23-2011, 06:13 AM
  3. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 01:42 AM
  4. problem while building perl
    By ravinder in forum Developers
    Replies: 7
    Last Post: 05-29-2006, 10:38 AM
  5. IMAP Login Problem
    By deckard in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 02-09-2006, 07:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •