Results 1 to 10 of 10

Thread: Upgrade seems to disable my zimlets

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Quito, Ecuador
    Posts
    258
    Rep Power
    8

    Default Upgrade seems to disable my zimlets

    Hi guys, i recently had upgradted from 4.5.6 to 5.0.2 OSS but now i found out that my zimlets sees to be disabled on the client side, i check on the admin console, and all of them are enabled, but on dates, phone numbers, web pages, etc, y don't have the link i used to have when i used to had zimlets on 4.5.6 i believe it might be the change from tomcat to jetty, should i deploy again all my zimlets?? is there anything else that i have to configure anything else at my server? thanks any help

  2. #2
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Quito, Ecuador
    Posts
    258
    Rep Power
    8

    Default

    i had deployed several tiemes the zimlets and nothing, i recently upgrated to 5.0.4 and again nothing? anyone knows if there is work on this?

  3. #3
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Paris, France
    Posts
    367
    Rep Power
    8

    Default

    Check the COS configuration (and the user configuration too).

  4. #4
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Quito, Ecuador
    Posts
    258
    Rep Power
    8

    Default

    well i checked my cos and user zimlet's configuration, and all my zimlets are checked for all users, but still i can't see them on the webclient :s

  5. #5
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Paris, France
    Posts
    367
    Rep Power
    8

    Default

    which zimlet are you using? Clear the cache and restart the server if it's not done yet.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Quito, Ecuador
    Posts
    258
    Rep Power
    8

    Default

    I'm using the standard zimbra zimlets, phone, email, url, etc, i haven't tried with any thirth party zimlet, well i already reboot my computer a week ago but nothing, any idea? well i just reboot it not cleaned the cache on the server side (already done on client side) i believe it will do with the reboot isn't it?

Similar Threads

  1. Upgrade to zdesktop 0.58 : Failed to inject zimlets
    By Klug in forum Installation Help
    Replies: 2
    Last Post: 10-05-2007, 07:51 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 06-11-2007, 06:30 PM
  3. Can't Deploy Zimlets after upgrade to 4.5.5
    By ajsp in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 05-17-2007, 07:17 AM
  4. Disable Zimlets
    By crashxx in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-03-2006, 04:45 PM
  5. Disable Zimlets
    By crashxx in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 07-27-2006, 11:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •