Results 1 to 2 of 2

Thread: Zimlet Asterisk Problem

  1. #1
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Italy, Ferrara
    Posts
    6
    Rep Power
    8

    Default Zimlet Asterisk Problem

    Hi,

    I'm trying to use the asterisk zimlet, but it doesn't really do anything. Deploying went well, I configured the zimlet with the IP of my asterisk-server and the IP of the zimbra-server, but when I'm using the zimlet simply nothing really happens.
    A little window is popping up, informing me that it is dialing and then it can't bind the IP of my asterisk-server.
    The logs (zimbra and asterisk) show also nothing about this connection and I haven't a firewall installed.

    I'm using Zimbra v.5 on Ubuntu 6.

    I hope someone can help me, thanks.

    Gennaro

  2. #2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    20
    Rep Power
    7

    Default

    check config_template.xml ii set a fqdn for the siphost

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  2. Outlook 2007 Beta error
    By bersrker in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 13
    Last Post: 07-17-2008, 08:38 AM
  3. weird Asterisk zimlet behaviour
    By bbarnett in forum Zimlets
    Replies: 4
    Last Post: 10-17-2007, 09:36 AM
  4. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  5. Strange asterisk zimlet problem
    By simonellistonball in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 08-23-2006, 09:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •