Results 1 to 3 of 3

Thread: unable to use type : "select" in PropertyEditor

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    7

    Default unable to use type : "select" in PropertyEditor

    i have created a zimlet that opens up a propertyEditor. I tried using date as type which works but with select it didnt work. when the editor is display it just shows the text box and not the dropdown. and also tell me what attribute is to be used with select whether it is item or items.

    var O=new DwtPropertyEditor(N,true);
    var M=[{label:"Account Name",name:"Name",type:"string",value:"",required: true},
    {label:"Website",name:"Website",type:"string",valu e:""},
    {label:"acc",name:"acc",type:"select",value:"",ite m:[{label:"one",value:"one"},
    {label:"two",value:"two"}],},
    {label:"Dob",name:"Dob",type:"date",value:""}];
    O.initProperties(M);
    O.setFixedLabelWidth();
    O.setFixedFieldWidth();

    what is wrong with this code..???
    waiting for reply..

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Detroit, MI
    Posts
    67
    Rep Power
    8

    Default

    I ran into this problem too.. The issue turned out to be that the 'select' option does not seem to be available to the DwtPropertyEditor object. Instead, you have to create your own dialog box, without using DwtPropertyEditor & fill it with your own HTML:

    Code:
    this._view = new DwtComposite(this.getShell()); 
    ...
    this._select = new DwtSelect(this._view);
    Hope this helps!

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    7

    Default

    ok Thanks..

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 01:42 AM
  2. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM
  3. Zimbra, DNS & Postfix \ MTA
    By stillwell in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 06-28-2007, 10:29 AM
  4. 3.0 to 4.5.3 Upgrade failed (mysql error)
    By dealt in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 03-19-2007, 11:30 PM
  5. Mail not being delivered
    By EnglishDude in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 03-01-2007, 10:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •