Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] config_template.xml troubles in 5.0.6

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Honolulu
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] config_template.xml troubles in 5.0.6

    I have modified com_zimbra_asterisk a bit and I am trying to access variables I have defined in the config_template.xml file. I read the zimlet developer guide, but the methods described didn't work. My template file looks like this:

    <zimletConfig name="com_zimbra_asterisk" version="1.0">
    <global>
    <property name="cgiurl">http://10.1.1.8/cgi-bin/zimbradial.cgi</property>
    <property name="pcddheader">Choose number</property>
    <property name="debug">true</property>
    </global>
    </zimletConfig>

    At the moment, I have manually entered the information into the asterisk.js file, but I would like to be able to update it by only modifying the config_template.xml file. The methods I have tried:

    this.getConfig("cgiurl");
    this.getConfigParameter("global.cgiurl");
    this.getConfigParameter("cgiurl");

    I am sure there's something really stupid that I am doing wrong, unfortunately I don't have much experience with javascript and there doesn't seem to be much 5.0.6 specific documentation yet.

    Any help is appreciated!

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Honolulu
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default

    I guess I didn't reload the page after I changed it to:
    this.getConfig("cgiurl")

    I just tried that again and it worked. That's what I get for messing with this stuff at 4AM after being awake for 20 hours!


    --------
    update:
    You have to run 'zmzimletctl configure config_template.xml' and then restart zimbra for it to update, just editing the config_template.xml in the jetty directory is no good! ahhhh!
    Last edited by bfield; 06-29-2008 at 07:24 PM.

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 07-29-2008, 02:47 PM
  2. 5.0.4 -> 5.0.6 versamail SSLOpen err=14637
    By jwtadmin in forum Zimbra Mobile
    Replies: 1
    Last Post: 06-27-2008, 09:52 AM
  3. 4.5.11 -> 5.0.6 NE & LDAP Replica
    By cjstone in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 06-24-2008, 11:54 AM
  4. More issues in 5.0.6
    By rajahd in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 06-09-2008, 06:07 PM
  5. 5.0.6 connector not syncing?
    By Tim G in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 06-06-2008, 04:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •