Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 111 to 120 of 149

Thread: Alfresco Zimlet (Beta)

  1. #111
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    San Jose, Costa Rica
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default How to add new threads?

    Thank you.
    Sergio.


    Quote Originally Posted by yyovkov View Post
    Hi ygu,

    I have followed the steps you recommend, but I have no luck. I can find any error messages.
    When I press the right mouse button on the plugin, it displays the menu, but nothings happened when I select any of the three options, even the "Visit Alfresco" option.
    Please advise me where to get logs from and if you need someone to test your plugins I will do that for you.

    Regards,
    Yovko Yovkov

  2. #112
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    10
    Rep Power
    5

    Default

    It is working fine in Alfresco 3.2r but not working in 3.3g.What changes need to be made to make it work?

    Thanks

  3. #113
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    5

    Default

    same for me. do not work with 3.3g. need some clue...

  4. #114
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    10
    Rep Power
    5

    Default Alfresco 3.3 Zimlets for Zimbra

    Hi All,

    I got some info about the web scripts being used in Alfresco. Prior to Alfresco 3.2r Alfresco was maintaing the codes for Webscripts.But this project is moved to Spring Surf from Alfresco 3.3 version. Here is what the URL describes.Java-backed Web Scripts Samples - AlfrescoWiki
    It shows that some of the APIs are also being changed.

    If anyone provide me the feedback will be great.

  5. #115
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    10
    Rep Power
    5

    Default

    Cab abyone help pls?

  6. #116
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    10
    Rep Power
    5

    Default Alfresco Zimlet not working

    Hi All,

    I downloaded the Alfresco ZImlet and installed as per the instructions. I am using Zimbra 6.0.8 and Alfresco 3.2r.
    I downloaded the zimlet FOR 6.0 from (Développements libres - Starxpert).

    When I drag and drop an email in the zimlet I am getting an error.

    HTTP ERROR 500

    Problem accessing /service/zimlet/starxpert_savealfresco/saveAlfresco.jsp. Reason:

    PWC6033: Unable to compile class for JSP

    PWC6199: Generated servlet error:
    Only a type can be imported. org.apache.webdav.lib.WebdavResources resolves to a package

    PWC6197: An error occurred at line: 1,470 in the jsp file: /starxpert_savealfresco/saveAlfresco.jsp
    PWC6199: Generated servlet error:
    WebdavResource cannot be resolved to a type

    PWC6197: An error occurred at line: 1,470 in the jsp file: /starxpert_savealfresco/saveAlfresco.jsp
    PWC6199: Generated servlet error:
    WebdavResource cannot be resolved to a type

    Also I downloaded the other zimlet from the zimbra forum (http://www.zimbra.com/forums/zimlets...tml#post197683), which is working in Alfresco 3.2r but it is not working in Alfresco 3.3g.

    Can anyone help pls?

    Thanks in advance.

    Regards
    PP

  7. #117
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Paris, France
    Posts
    367
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by pp20218 View Post
    I downloaded the zimlet FOR 6.0 from (Développements libres - Starxpert).
    It seems there is a misunderstanding.
    The alfresco zimlet from StarXpert is not the same as the zimlet described in this thread.
    To correct the error you have when you drag and drop an email in the zimlet, you should follow the installation manual provided with the zimlet.

  8. #118
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    10
    Rep Power
    5

    Default

    Yes,
    You are right. I had started a new thread but the forum moderator had moved this here stating a duplicate thread.
    Even I had used the zimlet in this thread not the starxpert. But that didnt workout for me in Alfresco 3.3g.

    So for starxpert zimlet whom should i communicate?

  9. #119
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    10
    Rep Power
    5

    Default Alfresco Zimlet

    Hi,

    Can anyone give me some info pls? I am stuck.

  10. #120
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    10
    Rep Power
    5

    Default Alfresco Zimlet Not working

    Hi,

    Suddenly my Zimlet broken. I have not made any new changes.I am using alfresco 3.2r and and Zimbra 6.0.8. It is displaying me the message "Unablle to connect to CMS"
    Jetty Logs

    10:50:33.926:btpool0-11://xyz.mydomain.com/service/proxy?target=http%3A%2F%2F103.20.550.181%3A8080%2F alfresco%2Fservice%2Fapi%2Flogin%3Fu%3Dadmin%26pw% 3Dadmin 103.201.50.56 GET ZM_TEST=true; ZM_AUTH_TOKEN=0_b7935f654cccaadf981d0f1a4ba17b3aa1 35e0c1_69643d33363a36313339346661382d366539622d346 266642d613231302d6464643563373763666466383b6578703 d31333a313238373732343230383138373b747970653d363a7 a696d6272613b; JSESSIONID=1bwjinuhq58bx; Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.9.2.10) Gecko/20100914 Firefox/3.6.10
    10:50:33.930:btpool0-11://xyz.mydomain.com/service/proxy?target=http%3A%2F%2F103.20.550.181%3A8080%2F alfresco%2Fservice%2Fapi%2Flogin%3Fu%3Da

    <body><h2>HTTP ERROR 500</h2>
    <p>Problem accessing /service/proxy. Reason:
    <pre> Host name may not be null</pre></p><hr /><i><small>Powered by Jetty://</small></i><br/>

    HTTP ERROR 500

    Problem accessing /service/proxy. Reason:

    Pls help.
    Thanx

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  2. [SOLVED] Install Problem in Ubuntu 6.06 Server
    By xtimox in forum Installation
    Replies: 16
    Last Post: 03-27-2008, 10:36 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 01-11-2008, 05:34 AM
  4. Domain Admin Error: Permission Denied
    By shanson in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2007, 06:48 AM
  5. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •