Page 15 of 15 FirstFirst ... 5131415
Results 141 to 149 of 149

Thread: Alfresco Zimlet (Beta)

  1. #141
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by smopuim View Post
    Can you give me url link???
    Did you actually look at the page on the link you've been given?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  2. #142
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    227
    Rep Power
    8

    Default

    I have deployed the zimlet and the zip to alfresco. I have restrated zimbra and when i right click the zimlet nothing happens (nowhere to enter the alfresco server info). Should i be using the original poster files or the other guys files?

  3. #143
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    57
    Rep Power
    4

    Default

    Louise version of the zimlet worked for me, with Zimbra 7.2.2. and Alfresco 4.2.0.
    Here are the notes that I took during installation:


    1. From http://AlfrescoIP:8080/alfresco browse to "Company Home/Data Dictionary/Web Scripts Extensions", then more actions->import zip file. The .zip file is automatically unzipped by Alfresco.
    2. Refresh web scripts/restart Alfresco from http://lAlfrescoIP:8080/alfresco/service/
    3. Enable zimlet proxy from CLI: zmprov mc default zimbraProxyAllowedDomains "*"
    4. Deploy Zimlet from admin interface
    5. Double-click on Alfresco zimlet from Zimbra web client to set it up.


    Double - clicking on the zimlet icon in the web interface does not open the popup menu?

  4. #144
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    227
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by jobe View Post
    Louise version of the zimlet worked for me, with Zimbra 7.2.2. and Alfresco 4.2.0.
    Here are the notes that I took during installation:
    ...

    Double - clicking on the zimlet icon in the web interface does not open the popup menu?
    If i understand Louise zimlet, you can use alfresco as email server? I only want to be able to connect to our alfresco install. Not use alfresco as email server.

  5. #145
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    57
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by carnold View Post
    If i understand Louise zimlet, you can use alfresco as email server? I only want to be able to connect to our alfresco install. Not use alfresco as email server.
    This Zimlet concerns only attachments, it allows you to save an attachment received in Zimbra directly on Alfresco, and to attach a file saved in Alfresco directly to a Zimbra email...

  6. #146
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    62
    Rep Power
    2

    Default

    Has anyone had any luck with using this zimlet on newer 8.0.x versions of Zimbra? Thanks for the help so far!

  7. #147
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Copenhagen, DK
    Posts
    6
    Rep Power
    8

    Default

    Unfortunately not. Interface throws this error on login:
    TypeError: Object [object Object] has no method 'getTabView'


    Can't find anywhere that that method should be deprecated...
    http://www.zimbra.com/forums/zimlets...t-zimlets.html

  8. #148
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    62
    Rep Power
    2

    Default

    Is anyone working on updating it to work with newer ZCS?

    Also, do you know if it works with Alfresco 4.x? I only see it as supporting 3.2 EE/CE

    Quote Originally Posted by LasseMammen View Post
    Unfortunately not. Interface throws this error on login:
    TypeError: Object [object Object] has no method 'getTabView'


    Can't find anywhere that that method should be deprecated...
    http://www.zimbra.com/forums/zimlets...t-zimlets.html

  9. #149
    Join Date
    May 2014
    Posts
    1
    Rep Power
    1

    Default

    Hello,

    My Zimlet is communicating with Alfresco, but the "Save to Alfresco" or any other button does not appear.

    alf1.jpgan1.jpgdow1.jpgzimb1.jpg


    Can anyone help please?

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 09:06 AM
  2. [SOLVED] Install Problem in Ubuntu 6.06 Server
    By xtimox in forum Installation
    Replies: 16
    Last Post: 03-27-2008, 09:36 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 01-11-2008, 04:34 AM
  4. Domain Admin Error: Permission Denied
    By shanson in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2007, 05:48 AM
  5. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 10:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •