Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Problem to deploy starxpert save zimlet

  1. #1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    6
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Problem to deploy starxpert save zimlet

    Hello,

    I'm trying to deploy the staxpert save zimlet on my zimbra server ( RH 4U5 - ZCS 5.0.15) and I've the following error message in the mailbox.log :

    2009-07-24 10:34:29,748 INFO [Timer-3] [] SessionCache - Removed 2 idle sessions (ADMIN). 0 active sessions remain.
    2009-07-24 11:04:54,023 INFO [btpool0-3] [ip=x.x.x.x;] soap - AuthRequest
    2009-07-24 11:04:54,115 INFO [btpool0-3] [name=zimbra;ip=x.x.x.x;] soap - GetAllServersRequest
    2009-07-24 11:04:54,238 INFO [btpool0-3] [ip=x.x.x.x;] soap - AuthRequest
    2009-07-24 11:04:54,358 INFO [btpool0-3] [ip=x.x.x.x;ua=Jakarta Commons-HttpClient/3.0;] mailbox - FileUploadServlet received Upload: { accountId=e0fafd89-1360-11d9-8661-000a95d98ef2, time=Fri Jul 24 11:04:54 CEST 2009, uploadId=eee0cc31-a62c-4ee8-b20a-01ff4206a6ed:a2d758bc-b111-4c20-ae4c-250cbca6bbd2, Zimlet_Starxpert_Save.zip}
    2009-07-24 11:04:54,371 INFO [btpool0-3] [name=zimbra;ip=x.x.x.x;] soap - DeployZimletRequest
    2009-07-24 11:04:54,381 INFO [Thread-773] [] zimlet - deploy
    java.io.FileNotFoundException: zimlet description not found: Zimlet_Starxpert_Save.xml
    at com.zimbra.cs.zimlet.ZimletFile.initZimletDescript ion(ZimletFile.java:199)
    at com.zimbra.cs.zimlet.ZimletFile.initialize(ZimletF ile.java:191)
    at com.zimbra.cs.zimlet.ZimletFile.<init>(ZimletFile. java:146)
    at com.zimbra.cs.service.admin.DeployZimlet$DeployThr ead.run(DeployZimlet.java:96)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)


    Is anybody has an idea to solve this problem ?

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Paris, France
    Posts
    367
    Rep Power
    8

    Default

    You are not deploying the correct file.
    The zimlet is the file "com_starxpert_save.zip" inside the archive "Zimlet_Starxpert_Save".

  3. #3
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    6
    Rep Power
    6

    Default

    Hi tdesorbaix,

    You're right. It was very stupid.

    Thank you very much for help.

Similar Threads

  1. Outlook 2007 Beta error
    By bersrker in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 13
    Last Post: 07-17-2008, 07:38 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 02-24-2008, 01:29 PM
  3. Can't Login to Admin Console - 5.0.1_GA_1902
    By FritzBrause in forum Installation
    Replies: 15
    Last Post: 02-05-2008, 05:23 PM
  4. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 10:38 AM
  5. Strange asterisk zimlet problem
    By simonellistonball in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 08-23-2006, 08:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •