Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Deploy again in web console

  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    34
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Deploy again in web console

    After a long trying I got that the .zip should be of the contents of the zimlet folder and not of the folder+its contents.

    After I understood that I have been able to deploy a zimlet.

    After the deploying I stopped/started zimbra, logged in as a common user and I have seen there was a typo in the zimlet. I corrected it on the source, created the .zip and tried to deploy it again but the server failed. So i removed the zimlet in the command line. But nothing. I changed the version .xml from 1.0 to 2.0 . But nothing.

    How can I do it after the first time?

    Thanks
    Last edited by mune72; 10-04-2009 at 02:00 AM. Reason: SOLVED

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    So after you run zmzimletctl undeploy zimlet_name might check the below directories:

    If it's 5.x remove: /opt/zimbra/mailboxd/webapps/service/zimlet/folder_name
    If it's 6.x remove: /opt/zimbra/zimlets-deployed/folder_name & zimlets-properties/folder_name

    Might run a zmprov flushCache & clear your browser's as well.

    I'm assuming there's no other errors preventing it's re-deployment, check /opt/zimbra/log/mailbox.log.

    Btw were going to remove that requirement/use some other logic to determine if it's allowed rather than having to manually update numbers: Bug 40602 - Install zimlets regardless of their version number.

    You also might be interested in the _dev folder trick (so you only have to refresh the web-client not re-deploy the Zimlet each time while your testing).

  3. #3
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    34
    Rep Power
    6

    Default

    Thanks for the reply.

    It wasn't deploying because in corrrecting a typo I introducted an error.

    Quote Originally Posted by mmorse View Post
    [...]You also might be interested in the _dev folder trick (so you only have to refresh the web-client not re-deploy the Zimlet each time while your testing).
    Ohh, thanks, sure I will, i thought it was only for the desktop edition.

    I have another issue but I will open another 3D.

Similar Threads

  1. How to set date format for admin web console
    By skenkin in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-26-2008, 12:06 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 06-05-2008, 12:03 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 03-04-2008, 04:35 AM
  4. Problem Accessing Web Admin Console
    By PimpDaDdy in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-27-2007, 03:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •