Results 1 to 6 of 6

Thread: [SOLVED] attachmail zimlet lost tab

  1. #1
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    7
    Rep Power
    5

    Default [SOLVED] attachmail zimlet lost tab

    At our company we have 1000+ e-mail boxes.
    All our users log in their mail via Zimbra webmail.
    1 user has a problem with the attachmail Zimlets.
    When I on my own account want to attach an earlier e-mail I have an attach mail tab.
    When that user wants to add an earlier mail he hasn't got that tab.
    Only this user got this problem everyone else in the business can attach earlier mails.

    Any suggestions?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    7
    Rep Power
    5

    Default

    Anyone who can help me with this problem? There are more users that are experiencing this problem!

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Please update your profile with the following so we know which version of ZCS you are running
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v

  4. #4
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Palma de Mallorca, Spain
    Posts
    66
    Rep Power
    6

    Default Me too

    Hi @all,

    I as well have suddenly this problem of not having the attach mail tab anymore.


    Release 6.0.5_GA_2213.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 FOSS edition.

    saludos

  5. #5
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Palma de Mallorca, Spain
    Posts
    66
    Rep Power
    6

    Default It may be ...

    ... that the culprit is having activated "Compose always in new window".

    If I deactivate it, I have the attach mail tab.

    best
    Ray

  6. #6
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    7
    Rep Power
    5

    Default

    Hi Hatrix!
    Deactivating the "Compose always in new window" worked for me.
    Thank you very much!!

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 03-05-2010, 01:13 AM
  2. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 09-11-2009, 05:41 AM
  4. Samba and POSIX undeploy problem
    By catnipper in forum Zimlets
    Replies: 0
    Last Post: 09-02-2009, 11:51 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 02-12-2008, 11:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •