Results 1 to 7 of 7

Thread: Login to Salesforce failed

  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    198
    Rep Power
    5

    Default Login to Salesforce failed

    Hi Guys,

    I have installed the Salesforce Zimlet in my zimbra. The installation went all good, but I am not able using the zimlet. I am getting the following error message while trying to login.

    Login to Salesforce failed
    Problem contacting Salesforce. Please try again

    Any help is much appreciated

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    May 2009
    Location
    Bremen, Germany
    Posts
    122
    Rep Power
    6

    Default

    Do you use a http proxy to access the internet? Than you have to configure the proxy in Zimbra.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    198
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by jummo View Post
    Do you use a http proxy to access the internet? Than you have to configure the proxy in Zimbra.
    No, I don't use a proxy to access the internet...

  4. #4
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    198
    Rep Power
    5

    Default

    Hi,

    I am getting the following error with another account in the same zimbra server.

    An error occurred while initialising the zimlet “com_zimbra_sforce”. Please notify administrator.TypeError: this._appCtxt is undefined


  5. #5
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by Saturdays View Post
    Hi,

    I am getting the following error with another account in the same zimbra server.

    An error occurred while initialising the zimlet “com_zimbra_sforce”. Please notify administrator.TypeError: this._appCtxt is undefined


    Same here any updates?
    thx

  6. #6
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    10
    Rep Power
    5

    Default

    I had the same error using the zimlet downloaded from Zimbra Gallery.
    You should use the one packaged with your Zimbra install.
    I've done the following commands under the zimbra account.
    cp zimlets-extra/com_zimbra_sforce.zip zimlets
    cd zimlets
    zmzimletctl deploy com_zimbra_sforce.zip
    zmzimletctl enable com_zimbra_sforce
    The error disapeared.

  7. #7
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5
    Rep Power
    6

    Default

    Awesome, it worked!!! thx

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-13-2013, 02:36 AM
  2. Install Zimbra 6.0.8 x64 on Debian Lenny Fail
    By Titi974 in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 10-21-2010, 06:47 AM
  3. Problem with Mail Server - Need help!
    By joeleo in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-04-2008, 12:03 PM
  4. My Zimbra server down ... please help :)
    By frankb in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2007, 11:29 AM
  5. Lotus migration
    By babou in forum Migration
    Replies: 15
    Last Post: 03-05-2007, 10:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •