Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem encounter while flushing Zimlet Cache

  1. #1
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    10
    Rep Power
    4

    Default Problem encounter while flushing Zimlet Cache

    While I try to re-deploy a Zimlet, I was shown the following message.


    *******************************
    Invalid Request

    Message: Invalid request: Invalid boolean value '-1' for attribute: flush Error code : service.INVALID_REQUEST Method: DeployZimletRequest Details:soap:Sender

    *******************************

    What I can do for such case?? Any one can provide help

    Regards

  2. #2
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    198
    Rep Power
    5

    Default

    please paste the full output here and the command you are using.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    10
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by Saturdays View Post
    please paste the full output here and the command you are using.
    I used the Zimbra provided GUI to execute the flushing and was shown the message (seen on the attachment).

    Thanks for your assistance.

    Regards,
    ELam
    Attached Images Attached Images

Similar Threads

  1. message cache problem
    By mikiso in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-20-2010, 09:48 AM
  2. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 09:06 AM
  3. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 06:07 PM
  4. can't you help me
    By iwan siahaan in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2007, 05:53 PM
  5. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 10:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •