Results 1 to 9 of 9

Thread: Zimlet not showing

  1. #1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default Zimlet not showing

    run this command
    [zimbra@mail ~]$ zmzimletctl listZimlets
    Installed Zimlet files on this host:
    com_zimbra_date
    com_zimbra_email
    com_zimbra_phone
    com_zimbra_url
    Installed Zimlets in LDAP:
    com_zimbra_amzn
    com_zimbra_date
    com_zimbra_email
    com_zimbra_phone
    com_zimbra_tracking
    com_zimbra_url
    com_zimbra_wikipedia
    com_zimbra_xslt
    com_zimbra_ymaps
    Available Zimlets in COS:
    default:
    com_zimbra_date
    com_zimbra_email
    com_zimbra_phone
    com_zimbra_url

    but nothing shows in web UI, even after refresh.

    Thanks!

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Did the refresh also include you clearing the browser cache and/or restarting FF?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Illinois
    Posts
    194
    Rep Power
    9

    Default Safari?

    I may have missed it, but are you using Safari? Zimlets are set to not load in Safari...I think.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    12

    Default Those 4 zimlets aren't listed in the UI

    The date, url, phone, and email zimlets do not appear in the "Zimlets" list in the overview pane at left. The real test is whether date/url/etc. hovers work in emails.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  5. #5
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default

    even clean the cache, there is still nothing shows on left besides folders and tag.

  6. #6
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    I seem to have missed something in my earlier post. Did you actually install/deploy the zimlets as they don't appear in your list of available zimlets in "Installed Zimlet files on this host:"
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  7. #7
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Pune, India
    Posts
    294
    Rep Power
    9

    Default Same problem - after upgrade

    I am facing the same problem after upgrading to 4.0.2 from 4.0.0 GA.

    Code:
    [zimbra@arihant ~]$ zmzimletctl listZimlets
    Installed Zimlet files on this host:
    		com_zimbra_date
    		com_zimbra_email
    		com_zimbra_phone
    		com_zimbra_url
    Installed Zimlets in LDAP:
    		com_zimbra_amzn
    		com_zimbra_arcade
    		com_zimbra_collector
    		com_zimbra_date
    		com_zimbra_email
    		com_zimbra_gtranslator
    		com_zimbra_phone
    		com_zimbra_photo
    		com_zimbra_rss
    		com_zimbra_sms
    		com_zimbra_tracking
    		com_zimbra_travelagent
    		com_zimbra_url
    		com_zimbra_wikipedia
    		com_zimbra_xslt
    		com_zimbra_ymaps
    		com_zimbra_ytraffic
    Available Zimlets in COS:
      default:
    		com_zimbra_amzn
    		com_zimbra_arcade
    		com_zimbra_collector
    		com_zimbra_date
    		com_zimbra_email
    		com_zimbra_gtranslator
    		com_zimbra_phone
    		com_zimbra_photo
    		com_zimbra_rss
    		com_zimbra_sms
    		com_zimbra_tracking
    		com_zimbra_travelagent
    		com_zimbra_url
    		com_zimbra_wikipedia
    		com_zimbra_xslt
    		com_zimbra_ymaps
    		com_zimbra_ytraffic
    [zimbra@arihant ~]$
    No Zimlets. Only Folders and Tag.

    Any ideas?
    Regards,

    Chintan Zaveri
    (Yet another ZIMBRAN!)

    "Dhundhne par Bhagwan bhi ..."

  8. #8
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Pune, India
    Posts
    294
    Rep Power
    9

    Default

    It now works! I had to deploy them again. I was under an impression that if the zimlets are seen in the COS then they are also available.

    But it is not so and they need to be seen under:

    Installed Zimlet files on this host

    Thanks Phoenix!
    Regards,

    Chintan Zaveri
    (Yet another ZIMBRAN!)

    "Dhundhne par Bhagwan bhi ..."

  9. #9
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    13
    Rep Power
    9

    Default

    Where can I find the Installed Zimlet files on this host option? Is it in the admin interface or only available via ssh?

    Thanks.
    Matt Kelly
    Razor, Inc.

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 01-11-2008, 05:34 AM
  3. Replies: 13
    Last Post: 07-20-2007, 04:21 AM
  4. Domain Admin Error: Permission Denied
    By shanson in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2007, 06:48 AM
  5. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •