Results 1 to 3 of 3

Thread: "e.getTreeItemById is not a function" error with Salesforce Zimlet

  1. #1
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default "e.getTreeItemById is not a function" error with Salesforce Zimlet

    I'm the Salesforce Admin for Mozy by EMC's inside sales group. Some of my users are attempting to use the Salesforce Zimlet on their MAC machines but keep getting the following error:

    "An error occurred while initializing the zimlet "com_zimbra_sforce". TypeError e.getTreeItemById is not a function"

    Some of the Mac users are running fine whilst others are receiving the errors. I've checked all their Salesforce settings and both those that get the errors and those that don't have identical profiles and settings. Any clues on this one?

    ~jonathan

  2. #2
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    187
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by freakabyte View Post
    I'm the Salesforce Admin for Mozy by EMC's inside sales group. Some of my users are attempting to use the Salesforce Zimlet on their MAC machines but keep getting the following error:

    "An error occurred while initializing the zimlet "com_zimbra_sforce". TypeError e.getTreeItemById is not a function"

    Some of the Mac users are running fine whilst others are receiving the errors. I've checked all their Salesforce settings and both those that get the errors and those that don't have identical profiles and settings. Any clues on this one?

    ~jonathan
    This should be fixed in latest Zimbra Desktop 7.1.1
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  3. #3
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default

    Thanks a ton for the update; I'll let my groups know!

Similar Threads

  1. Salesforce Zimlet - Notes Not Posting
    By alivebyscience in forum Zimlets
    Replies: 1
    Last Post: 09-02-2011, 10:10 AM
  2. Salesforce Zimlet Error Message
    By cirrus_blue in forum Zimlets
    Replies: 4
    Last Post: 05-09-2011, 06:11 AM
  3. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  4. [SOLVED] Salesforce Zimlet Problem
    By cryptogram in forum Zimlets
    Replies: 4
    Last Post: 10-12-2009, 02:25 PM
  5. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •