Results 1 to 3 of 3

Thread: Zimlets missing in some accounts

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    11
    Rep Power
    5

    Angry Zimlets missing in some accounts

    Hello Everybody,

    I would like you to ask you to help me out with a following problem:

    When I deploy a new Zimlet, there is one particular account where this zimlet does not get added. All other users can see it except of this one. This account can see and use zimlets whose have been installed before this account has been created.

    Now, Can I somehow reatach zimlets to this account?

    (This account has been manually created and afterwards all emails have been imported from a 6.x Zimbra version export. )

    I am currently running on 7.1.3.

    Thanks and regards,

    Karol.
    Last edited by phoenix; 11-08-2011 at 11:30 PM.

Similar Threads

  1. [SOLVED] After upgrade pop mail accounts missing
    By newhere in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: 04-12-2011, 11:01 AM
  2. Missing Accounts in Backup!
    By Yopofun in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-08-2010, 12:22 PM
  3. Failed to inject Zimlets. Some features may be missing
    By jhoelz in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 02-06-2008, 11:34 AM
  4. Missing Zimlets
    By Russianspi in forum Zimlets
    Replies: 6
    Last Post: 10-03-2007, 12:58 PM
  5. Traslation SVN tree status
    By meikka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2007, 10:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •