Results 1 to 3 of 3

Thread: aruna send zimlet not gettin deployed

  1. #1
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    62
    Rep Power
    4

    Default aruna send zimlet not gettin deployed

    dear all,

    i am not able to deploy aruna send zimlet ver 0.6

    i have zcs open source version 7.14

    does this zimlet work on zcs 7.14

    get the below message

    --------

    java.lang.NullPointerException
    at com.zimbra.cs.zimlet.ZimletFile.initZimletDescript ion(ZimletFile.java:248)
    at com.zimbra.cs.zimlet.ZimletFile.initialize(ZimletF ile.java:206)
    at com.zimbra.cs.zimlet.ZimletFile.<init>(ZimletFile. java:154)
    at com.zimbra.cs.service.admin.DeployZimlet$DeployThr ead.run(DeployZimlet.java:113)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:662)

    --------

    apprecite your kind help


    regards

    ben

  2. #2
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    San Rafael, CA
    Posts
    113
    Rep Power
    6

    Default

    The other Aruna Zimlet for shortening URLs doesn't deploy either.
    Please advise.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

    Default

    AFAIK the Aruna zimlets are (too) old and do not comply with current ZCS specs (6.x and/or 7.x).

Similar Threads

  1. [SOLVED] Can a zimlet send an email?
    By sos100 in forum Zimlets
    Replies: 9
    Last Post: 03-07-2012, 12:20 AM
  2. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 09:06 AM
  3. Aruna URL zimlet issues
    By mmorse in forum Zimlets
    Replies: 24
    Last Post: 05-13-2009, 03:38 PM
  4. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 10:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •