Results 1 to 3 of 3

Thread: ProcessMaker 252 - Zimbra Collaboration System Integration

  1. #1
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    2
    Rep Power
    1

    Default ProcessMaker 252 - Zimbra Collaboration System Integration

    Hi Team,

    I am a newbie in using ProcessMaker and Zimbra Collaboration Suite, and we are planning to use the system as part of the Zimbra Collaboration Suite 8.0.7 Network Edition. We already installed the two systems on different machines. We also use the zimbra plug-in ( com_processmaker_zimbra.zip ) as zimlet for the integration. In the ProcessMaker I already created the workflow and the dynaforms. I even tried and test the processmaker with transactions. We manage to connect the ProcessMaker using the "Setup" menu. But when we tried to recreate a transaction / case, by clicking on New Case, there is no reaction from the system. When I tried to look up on some other forums regarding the integration, I noticed that they use older version of zimbra and Processmaker. Is there any update on the plug-ins for the new versions of systems?

    Here are the settings that we have so far:

    Zimbra System:
    Zimbra Collaboration System Network Edition 8
    OS : CentOS 6.5 x64 with Prerequisite software
    Zimbra Installation without DNS server configuration
    Zimbra zimlet : ProcessMaker zimlet

    ProcessMaker:
    OS: Centos 6.5 x64
    ProcessMaker
    Process Creation (workflow and dynaforms

    Please let me know how I can resolve this issue. Your immediate response will be much appreciated.

    Regards,
    Richard Catibog

  2. #2
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    28
    Rep Power
    5

    Default

    You may be running into new xss protections in browsers. Check if there is shield in address bar and allow across sites. Or you can switch your processmaker to https

  3. #3
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    2
    Rep Power
    1

    Default

    Hi quipper8,

    Thank you for your response.
    I had used IE 9 on the browser and used https on processmaker but had this problem:

    Login to ProcessMaker failed!
    -Connection Error-

    Check your internet connection and Review your preferences.

    Please let me know what else I can do to resolve this

    Regards,
    Richard


    Quote Originally Posted by quipper8 View Post
    You may be running into new xss protections in browsers. Check if there is shield in address bar and allow across sites. Or you can switch your processmaker to https

Similar Threads

  1. ProcessMaker Zimlet
    By breale in forum Zimlets
    Replies: 16
    Last Post: 06-03-2014, 09:41 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 12-12-2013, 02:02 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 02-06-2009, 08:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •