Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25

Thread: Aruna URL zimlet issues

  1. #11
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    12
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by mmorse View Post
    btw it only happens when the address has <> symbols on the ends
    Code:
    <user@domain.com>
    where as without the <> it's fine
    Code:
    user@domain.com
    Ah, it is probably because of the regexp we are using to identify web addresses then. We'll try to make it a bit more strict for the next release.

    I haven't seen anything in Zimbra of how collisions of those are handled (but admitteadly, I haven't been looking that hard), so I guess they might replace each other or even give an empty reponse.

    If there is anything we are supposed to do extra to handle collisions in the regexps, does anyone know what that is or should we just wait and hope Zimbra solves it in the backend?

  2. #12
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Sound's good-
    However another note-sometimes your fighting with the browser rightclick functions...
    Last edited by mmorse; 12-28-2007 at 07:27 PM.

  3. #13
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    I guess you could always drop your right click feature-and stick with a drag of the URL to the zimlet area instead.
    (In addition to the single/double click of the zimlet for the dialog box.)
    Last edited by mmorse; 12-29-2007 at 08:28 AM.

  4. #14
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default zimlet highlight priority

    Forgot about this-it sets the dominance/priority when some zimlets use the same matched patterns.
    ie: If they highlight the same content.

    First check your current priority list
    >
    zmzimletctl listPriority

    Set the order by:
    > zmzimletctl setPriority com_zimbra_name 0
    (starts at 0 not 1)

  5. #15
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    12
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by mmorse View Post
    Forgot about this-it sets the dominance/priority when some zimlets use the same matched patterns.
    ie: If they highlight the same content.

    First check your current priority list
    >
    zmzimletctl listPriority

    Set the order by:
    > zmzimletctl setPriority com_zimbra_name 0
    (starts at 0 not 1)
    Now that was interesting. How does it manage overlaps? Like if I got the regexp "aabb" in one zimlet and "bbcc" in another and encountered the string "aabbcc"?

  6. #16
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Bordeaux, France
    Posts
    140
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by gaspode View Post
    Hmm, strange. It is probably related to the allowedDomains COS parameter on your Zimbra server, but that should have been set from the config_template.xml when you installed the Zimlet.
    How did you install the Zimlet?
    Using zimbra admin web interface...

  7. #17
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Chicago
    Posts
    9
    Rep Power
    9

    Default access to the specified roesource has been forbidden

    I am also getting this same error when sending. Is there a solution?
    My config_template.xml is as follows:
    Code:
    <zimletConfig name="com_arunalabs_send" version="0.5">
        <global>
            <property name="allowedDomains">storage.arunalabs.com,send.arunalabs.com</property>
        </global>
    </zimletConfig>
    Artur

  8. #18
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    12
    Rep Power
    9

    Default

    Hmm, it looks correct.
    You don't have any firewalling on the Zimbra server which would make it unable to contact Arunalabs.com - Bad URI?
    Anything in the Zimbra logs?

    I'll have a look serverside if you'll give me information of an exact time when you tried (including timezone).
    Last edited by gaspode; 12-28-2007 at 07:22 PM.

  9. #19
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Chicago
    Posts
    9
    Rep Power
    9

    Default

    I tried again at 10:23 PM Chicago time (GMT -6). Same result. I used tcpdump to capture network traffic. Did not see anything interesting in it. Just my web client requesting transfer and Tomcat responding with 403. Let me know if you need packet dump and tell me how should I filter to extract packets that are relevant. What should I be looking for in the logs and in which logs should I be looking? Any grep expressions to filter the logs through to find entries relevant to aruna?

    Artur

  10. #20
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    12
    Rep Power
    9

    Default

    Okay, if it replies with a 403 the problem lies in Zimbra not proxying then and not on our servers.

    Can you run a zmprov gc default and a zmprov gc <whichever COS your user is in> and check that send.arunalabs.com and storage.arunalabs.com is in the zimbraProxyAllowedDomains?

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 01-11-2008, 05:34 AM
  3. Replies: 13
    Last Post: 07-20-2007, 04:21 AM
  4. Domain Admin Error: Permission Denied
    By shanson in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2007, 06:48 AM
  5. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •